Сглобяеми резервоари за вода

Сглобяеми резервоари за вода

Сглобяеми резервоари за вода – многофункционалност и инженерни предимства

Стоманените резервоари за съхранение на вода са изключително ефективно решение, особено за професионалните производители и земеделци. В ХортиСмарт Солюшънс ЕООД разполагаме с богат опит в приектиране, доставката и монтажа на висококачествени стоманени резервоари за вода, които са проектирани да отговорят на различни нужди и условия на съхранение. В тази статия ще разгледаме някои от основните характеристики и предимства на нашите стоманени резервоари за вода.

Висококачествени материали и антикорозионни покрития

Нашите сглобяеми резервоари за вода са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост. Използваме стомана с дебелина от 0,8 мм до 1,85 мм, като по-тънките панели са със здравина S280, а по-дебелите – със здравина S350. Благодарение на тези материали, силозите могат да издържат на различни натоварвания и климатични условия.

За допълнителна защита от корозия, стоманените силози се предлагат с цинково покритие ZM200 от Arcelor, което надвишава индустриалните стандарти. За клиенти, които се нуждаят от още по-голяма защита, предлагаме опции за специални покрития, особено за случаите, когато силозите се вкопават в земята.

Гъвкави размери и панели за различни приложения

Всеки бизнес има различни нужди от сглобяеми резервоари за вода, затова предлагаме разнообразие от размери, с диаметри от 1,83 м до 30,95 м и височина до 5,37 м. Това ви позволява да изберете капацитет, който варира от 30 до 2000 кубични метра, според нуждите ви.

Освен това, предлагаме опции за дълги панели (3,05 м) и къси панели (2,24 м), като последните са идеални за транспортиране в контейнери, което улеснява логистиката при международни доставки.

Здрава конструкция с M12 болтове

За да гарантираме максимална стабилност и здравина на нашите силози, използваме M12 болтове, които предлагат висока устойчивост на срязване. Тази инженерна характеристика осигурява на стоманените силози надеждност и дълготрайна експлоатация, като те остават стабилни дори при тежки условия.

Различни методи за монтаж

Нашите сглобяеми резервоари за вода могат да бъдат монтирани върху различни основи в зависимост от условията на мястото на инсталация – бетонна рамка, пълна бетонна основа или павета. За допълнителна стабилност при монтиране върху бетонна основа се използват анкери, докато при монтаж върху павета е необходимо да се постави пясъчен бордюр или да се вкопае силозът на 50 см. При вкопаване е препоръчително да се добави специално покритие за предотвратяване на корозията.

Подходящи за вътрешна и външна употреба

сглобяеми резервоари за вода от ХортиСмарт Солюшънс ЕООД са проектирани както за вътрешни, така и за външни приложения. За вътрешна употреба предлагаме покрития, които предотвратяват растежа на алги, изпарението и натрупването на отпадъци. За външни условия предлагаме устойчиви покрития като плаващи покрития, опънати покривала и куполи, които защитават водата от външни влияния като вятър, дъжд и сняг.

Прецизно инженерство и статични изчисления

Всеки наш сглобяем резервоар за вода преминава през строги статични изчисления, за да се гарантира безопасност и ефективност. Използваме модерни софтуерни решения, за да осигурим допълнителен марж на безопасност от минимум 20%, което гарантира, че силозите са не само сигурни, но и оптимално проектирани според нуждите на клиента.

Богат избор на облицовки 

Предлагаме различни видове облицовки, включително от PVC, полиетилен или полипропилен, които са подходящи за съхранение на питейна вода, чиста или замърсена вода. Освен това разполагаме с различни конфигурации на изходите – конични или механични, които позволяват лесно изпразване на силоза или управление на седименти.

Устойчивост при всякакви климатични условия

Нашите сглобяеми резервоари за вода са проектирани да функционират ефективно при всякакви метеорологични условия. За ветровити райони препоръчваме използването на GenaFlexstore® или плаващи покрития, които предотвратяват въздействието на вятъра. За райони с обилни валежи предлагаме решения като Genadome и други покрития за оптимално управление на водата.

Сглобяемите резервоари за вода от ХортиСмарт Солюшънс предлагат надеждни и гъвкави решения за съхранение на вода, които са проектирани с внимание към детайла и устойчивост на външни фактори. Независимо дали се нуждаете от компактно решение за ограничено пространство или от голям капацитет за съхранение, ние в ХортиСмарт Солюшънс ЕООД можем да предложим перфектното решение, което ще отговори на вашите нужди.

За контакти: find@hortismart.solutions



Related Products